Ιωάννης Δελνιώτης Παιδοορθοπαιδικός Θεσσαλονίκη

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Στοιχεία

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 69
(έναντι Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο)

54642 Θεσσαλονίκη

  • Παρέχεται επίσης η δυνατότητα ραντεβού με τον ιατρό μέσω τηλε-διάσκεψης. Για οικογένειες που μένουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη και επιθυμούν ένα διαδικτυακό ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ιατρείο μας για να το προγραμματίσουμε. Ειδικά για περιπτώσεις καταγμάτων, δεύτερη γνώμη από εξειδικευμένο ιατρό και συζήτηση των ακτινογραφιών συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η υπηρεσία τηλεϊατρικής (telemedicine – virtual appointment) στο παιδο-ορθοπαιδικό ιατρείο μας προσφέρει έναν πρωτοποριακό και αποτελεσματικό τρόπο παροχής εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας από την άνεση του σπιτιού σας. Μέσω της τηλεϊατρικής, οι γονείς μπορούν να συνδεθούν άμεσα με τον γιατρό για αξιολόγηση, διάγνωση και παρακολούθηση των ορθοπεδικών προβλημάτων των παιδιών τους.

Η διαδικασία αυτή εξοικονομεί χρόνο και μειώνει το άγχος της μετακίνησης, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την πρόσβαση σε ποιοτική ιατρική φροντίδα. Επιπλέον, η τηλεϊατρική επιτρέπει τη συζήτηση και την ανάλυση ακτινογραφιών και άλλων απεικονιστικών εξετάσεων σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας έγκυρες ιατρικές συμβουλές και εξατομικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Με τη χρήση ασφαλών και αξιόπιστων τεχνολογικών μέσων, οι ασθενείς μπορούν να λάβουν καθοδήγηση για την πορεία της θεραπείας, να συζητήσουν τυχόν ανησυχίες και να λάβουν τις κατάλληλες συστάσεις, ενισχύοντας τη συνεχή και απρόσκοπτη επικοινωνία με τον γιατρό τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κλινική εξέταση ενός ασθενούς είναι αναντικατάστατη στην ιατρική και στην διάγνωση. Η υπηρεσία της τηλεϊατρικής στοχεύει στο να σας καθοδηγήσει και να και συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σας, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσέλεθετε στο ιατρείο.

Email:
ioannis.delniotis@gmail.com

Τηλέφωνα επικοινωνίας


Κινητό: 6972130486

Τηλ. : 2310-933666